Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Χτυπάτε με πιρούνι όλα τα υλικά του ντρέσινγκ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Βάζετε τα υλικά της σαλάτας, εκτός από τον κόλιανδρο, σε ένα μπολ, ανακατεύετε μέσα το ντρέσινγκ και την κρατάτε στο ψυγείο.Βήμα 2 Αναμιγνύετε σε ένα μικρό μπολ όλα τα υλικά της μαρινάτας. Κόβετε το...