Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λαχταριστός κορμός σοκολάτας, έτοιμος μέσα σε 20 λεπτά! Κι όμως, με την παρακάτω συνταγή θα μπορέσετε και σεις να το ετοιμάσετε και κυρίως να το απολαύσετε! Ξεκινάμε σπαζοντας τα πτι-μπερ σε μια μεγάλη λεκάνη. Λυώνουμε την κουβερτούρα σε ένα κατσαρολάκι (ή μπεν-μαρί) το οποίο...