Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπήστε στο μίξερ το ζαχαρούχο γάλα με τη μισή ποσότητα κρέμας γάλακτος μέχρι να γίνουν μια πηχτή κρέμα.Χτυπήστε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος ξεχωριστά σε σαντιγί.Τρίψτε τα μπισκότα και ανακατέψτε τα με το βούτυρο.Απλώστε τα σε μια φόρμα με διάμετρο 20 εκατοστά και μετά απλώστε...