Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της γέμισης.Λαδώνουμε ένα μέτριο ταψί και απλώνουμε το πρώτο φύλλο, καλύπτοντας και τα τοιχώματα.Απλώνουμε ομοιόμορφα τη γέμιση, σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο, γυρίζουμε τις άκρες σε κόθρο και...