Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξύνετε την κουβερτούρα στον τρίφτη από την χοντρή του μεριά. Καθαρίζετε και κόβετε τις μπανάνες σε ροδέλες. Παίρνετε μια ταρτιέρα και απλώνετε το ένα φύλλο σφολιάτας να καλύψει τον πάτο και τα τοιχώματα. Αδειάζετε μέσα το 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα. Ρίχνετε την τριμμένη...