Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Πλένουμε καλά και κόβουμε τις σουπιές σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και τα κρεμμυδάκια. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο Όταν πάρουν χρυσάφι χρώμα ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και συνεχίζουμε να σοτάρουμε....