Παπαρδέλες με μανιτάρια προσούτο και σπαράγγια

Παπαρδέλες με μανιτάρια προσούτο και σπαράγγια

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το πιάτο Βράζουμε τα ζυμαρικά σε καλά αλατισμένο και κοχλάζον νερό και τα σουρώνουμε.Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να πάρουν ωραίο χρυσαφένιο χρώμα.Προσθέτουμε το προσούτο και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά...