Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Κοπανίζετε το σκόρδο στο γουδί μαζί με λίγο αλάτι ώσπου να γίνει αλοιφή. Η συνέχεια είναι στο χέρι σας. Ή συνεχίζετε στο γουδί ή επιλέγετε το μπλέντερ. Το ξέρω ότι θα προτιμήσετε το δεύτερο...Βάζετε λοιπόν στο μπλέντερ την καρυδόψιχα και τα ξερά ψίχουλα. Τα χτυπάτε ώστε να...