Τούρτα με άρωμα αμυγδάλου και λεμονιού

Τούρτα με άρωμα αμυγδάλου και λεμονιού

Από την ιστοσελίδα
https://steliosparliaros.gr/
Συγγραφέας
Στέλιος Παρλιάρος
Μους Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ (με το σύρμα) μέχρι να γίνει παχύρρευστη (περίπου σαν γιαούρτι και όχι σφιχτή σαν σαντιγί). Την αδειάζουμε σε ένα μπολ και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να τη χρειαστούμε.Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης να μουσκέψουν μέσα σε ένα μπολ με λίγο...