ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε μεσαία θερμοκρασία για τηγανητά που περιέχουν πολύ νερό, όπως πατάτες και άλλα λαχανικά.
Σε υψηλή θερμοκρασία για αλευρωμένα ή βουτυρωμένα τρόφιμα
Σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρού μεγέθους ψαρικά, όπως καλαμαράκια, κροκέτες κ.λπ.
Τα μπιφτέκια και τα κρέατα χρειάζονται δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τάρτα με κιμά κοτόπουλου, σταφίδες και ρίγανη
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.gastronomos.gr/
Συγγραφέας
Νένα Ισμυρνόγλου
Αν δεν θέλουμε να φτιάξουμε ζύμη για την τάρτα με κιμά κοτόπουλου, αγοράζουμε έτοιμο φύλλο κουρού, και ακολουθούμε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ