Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φαρδιές λωρίδες, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Στρώνουμε τις μελιτζάνες σε ένα ταψάκι και από πάνω τοποθετούμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες.Κόβουμε τις μελιτζάνες σε φαρδιές λωρίδες, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι....