Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη σάλτσα με σοκολάτα γάλακτος και καραμέλα Σε μια κατσαρόλα με χοντρό πάτο βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό και τη γλυκόζη και φέρνουμε σε βρασμό σε μέτρια προς δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς για να διαλυθεί η ζάχαρη.Στη συνέχεια αφήνουμε στη φωτιά χωρίς να ανακατεύουμε,...