Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάλτε σε ένα μπολ το σκόρδο, το δεντρολίβανο, τον μαραθόσπορο, αλάτι, πιπέρι και μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο και ανακατέψτε τα.Χαράξτε το κρέας σε αρκετά σημεία και αλείψτε το με το μείγμα που ετοιμάσατε. Βάλτε το σε ένα βαθύ ταψί και προσθέστε τα κρεμμύδια και το κρασί.Προθερμάνετε...