Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βράζεις το πορτ σε ένα μικρό κατσαρολάκι για περίπου 15 λεπτά.Φτιάχνεις τα μπιφτέκια και τους προσθέτεις αλάτι και πιπέρι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.Μαγείρεψέ τα στο τηγάνι για περίπου 4 λεπτά το καθένα (2' ανά πλευρά).Πρόσθεσέ τους από πάνω ένα κομμάτι στίλτον στο καθένα...