Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε τα ψάρια καλά , τα αλατίζουμε , τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε βαθιά πιατέλα. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα σαβόρ. Βάζουμε τις 3 κουταλιές λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, τις ζεσταίνουμε και ροδίζουμε το σκόρδο,...