Ψάρι Σαβόρ με πετιμέζι από τη Τήνο

Ψάρι Σαβόρ με πετιμέζι από τη Τήνο

Από την ιστοσελίδα
http://www.eliasmamalakis.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Καθαρίζουμε τα ψάρια καλά , τα αλατίζουμε , τα αφήνουμε σε ένα σουρωτήρι να στραγγίξουν, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε. Τα βάζουμε σε βαθιά πιατέλα. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα σαβόρ. Βάζουμε τις 3 κουταλιές λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, τις ζεσταίνουμε και ροδίζουμε το σκόρδο,...