Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το λάδι να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά. Ρίχνετε το κρεμμύδι και σοτάρετε καλά στο λάδι.Στη συνέχεια, χαμηλώνετε τη φωτιά στο μισό και προσθέτετε το ρύζι συνεχίζοντας το ανακατεμένα μέχρι το ρύζι να "ξανθινει".Μόλις είναι έτοιμο, ρίχνετε το λιωμένο...