Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
1.Σε ένα μπολ βάζω 1/2 φλ. νερό, 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη (από τη ζυγισμένη) και τη μαγιά και ανακατεύω μέχρι να λιώσει η μαγιά. Προσθέτω 4-5 κουταλιές της σούπας αλεύρι μέχρι να γίνει χυλός και αφήνω στην άκρη 15'-20' λεπτά μέχρι να γίνει το προζύμι μας.2. Χτυπάω στο...