Αντιοξειδωτική σούπα με λάχανο

Αντιοξειδωτική σούπα με λάχανο

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Ψιλοκόβουμετο κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης. Κόβουμε το καρότο και το σέλερι σε λεπτές φέτες πάχους 0,5 εκ. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μία βαθιά κατσαρόλασε μέτρια φωτιά. Σοτάρουμε τα λαχανικά για 4-5 λεπτά να χρυσαφίσουν ελαφρά. Προσθέτουμε την πάστα ντομάτας...