Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Σε ένα κατσαρολάκισε μέτρια προς χαμηλή φωτιά προσθέτουμε το φιστικοβούτυρο με το μέλι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά με ένα κουτάλι ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Παράλληλα, σε ένα μπολανακατεύουμε τα ποπ κινόας, τη βρόμη, τα αμύγδαλα και την καρύδα. Αδειάζουμε...