Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Πριν λίγο καιρό σε μια από τις διαδικτυακές μου βόλτες ανακάλυψα ότι υπάρχει χορτοφαγικό μπέικον και μάλιστα ότι γίνεται πανεύκολα! Φυτικό μπέικον με βάση τις νιφάδες της καρύδας αναμεμειγμένες με σάλτσα σόγιας, σιρόπι σφενδάμου κ υγρό καπνό, ο οποίος προσδίδει καπνιστή γεύση....