Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 ° C. Πλένουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε σ' ένα ταψί.
Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και τις ψήνουμε για 60 λεπτά. Όταν είναι έτοιμες, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο και αφήνουμε τις πατάτες να κρυώσουν αρκετά, μέχρι να μπορούμε να τις πιάσουμε χωρίς να καιγόμαστε.
Κόβουμε τις πατάτες στη μέση και φτιαρίζουμε το μεγαλύτερο μέρος του εσωτερικού, το οποίο δεν το πετάμε αλλά το βάζουμε σ' ένα μπολ. Βάζουμε το κέλυφος από τις πατάτες πίσω στο ταψί.
Για τη γέμιση:
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, τη sour cream, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι και το βούτυρο μέσα στο μπολ με το εσωτερικό της κάθε πατάτας.
Ρίχνουμε τα υλικά στο μίξερ και χτυπάμε μέχρι τα υλικά να ενσωματωθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό και συνεχίζουμε το χτύπημα στο μίξερ μέχρι το μείγμα να γίνει κρεμώδες. Μ΄ ένα κουτάλι γεμίζουμε με τη γέμιση το καφέ κέλυφος πατάτας και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με τσένταρ, μπέικον και σχοινόπρασο.
Τοποθετούμε το ταψί πίσω στο φούρνο και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.