Σοκολατένιο κέικ με γλάσο κόκκινου κρασιού

Σοκολατένιο κέικ με γλάσο κόκκινου κρασιού

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170ο C στον αέρα. Βουτυροκακαώνουμε ένα στρογγυλό ταψί διαμέτρου 23 εκ. Βάζουμε ένα γυάλινο ή μεταλλικό μπολ πάνω από μία κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει. Μέσα ρίχνουμε τη σοκολάτα, τη ζάχαρη και το βούτυρο και ανακατεύουμε με μία σπάτουλα μέχρι...