Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Κόβετε τα κολοκυθάκια σε μικρούς κύβους και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο για 20 λεπτά, σε μέτρια φωτιά, μαζί με την πάπρικα, το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.Σε μπολ χτυπάτε ελαφρά τα δύο από τα αβγά και ανακατεύετε με την κεφαλογραβιέρα, τη φέτα, τη φρυγανιά, τα αρωματικά και τα...