Χοιρινή τηγανιά σβησμένη με Βαλσαμικό Ξύδι Kalamata Papadimitriou και φρέσκο κόλιανδρο

Χοιρινή τηγανιά σβησμένη με Βαλσαμικό Ξύδι Kalamata Papadimitriou και φρέσκο κόλιανδρο

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί. Προσθέτετε το χοιρινό και σοτάρετε για 15 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά μέχρι να ψηθεί καλά.Σβήνετε με το Βαλσαμικό Ξίδι Kalamata Papadimitriou, αλατίζετε και πασπαλίζετε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Αφήνετε το...