Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μπολ βάζουμε το αλεύρι,το αλάτι,το μπέικιν πάουντερ, το κύμινο, κάνουμε μια λακούβα στο κέντρο και προσθέτουμε το κρασί,το σπορέλαιο και ζυμώνουμε καλά μέχρι να έχουμε μια ζύμη απαλή κι αφράτη. Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί, πλάθουμε σε διάφορα σχήματα την ζύμη...