Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια με το σκόρδο, τις πιπεριές, τη μελιτζάνα και τα λουκάνικα.Αφήστε τα σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά και προσθέστε τις ντομάτες, τον πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε 1 φλιτζάνι νερό, τα βρασμένα φασόλια, τον βασιλικό και τη ρίγανη.Αλατοπιπερώστε...