Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζετε πρώτα το σιρόπι: Βήμα 1 Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και όταν κοχλάσουν, χαμηλώνετε τη φωτιά και βράζετε για 6-8 λεπτά. Βήμα 2 Το αφήνετε να κρυώσει.Βήμα 3 Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180° C.Βήμα 4 Σε ένα μπολ αναμιγνύετε το 1 ½ φλιτζάνι από τα φιστίκια...