Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για την τάρτα μπανάνα (για 5 τάρτες) Ψήνουμε τις τάρτες στους 160° C μέχρι να πάρουν ένα ελαφρύ χρυσαφί χρώμα. Αφήνουμε να κρυώσουν και στη συνέχεια βάζουμε την κρέμα peanuts, τον πουρέ μπανάνα και τις κομμένες μπανάνες σε όλη την επιφάνεια της τάρτας. Ψήνουμε για 10 περίπου...