Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Καθαρίζετε τις ρίζες της γης από το φλούδι τους και τις πλένετε καλά. Τις κόβετε σε χοντρά κομμάτια και, ειδικά τα καρότα, σε χοντρές ροδέλες. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε τη μαργαρίνη και το ελαιόλαδο. Βάζετε μέσα τα κομματάκια από τις ρίζες και τα σοτάρετε σε μέτρια φωτιά...