Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Πλένουμε καλά τα χόρτα κ τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό. Τα βράζουμε για περίπου 5 λεπτά με κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας σε μέτρια φωτιά.Στραγγίζουμε τα χόρτα κ τα κρυώνουμε κάτω από την βρύση.Διακοσμούμε το πιάτο μας με τις ελιές κ το ψωμί, ρίχνουμε λάδι κ λεμόνι κ ιδού η...