Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τη ζύμη: Βάζετε το αλεύρι και σε μια λεκανίτσα, κάνετε μια λακκούβα στη μέση και ρίχνετε το νερό. Ανακατεύετε κυκλικά με τα δάχτυλά σας, μέχρι να φέρετε το αλεύρι στο νερό, και μετά ζυμώνετε για 5-6 λεπτά, μέχρι να φτιάξετε μια μαλακή ζύμη. Εναλλακτικά, ζυμώνετε το αλεύρι με...