Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λιώνουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Παράλληλα χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά με τη ζάχαρη με έναν αυγοδάρτη. Μόλις λιώσει η σοκολάτα, την αποσύρουμε και προσθέτουμε το μείγμα των αυγών. Ανακατεύουμε πολύ καλά και αδειάζουμε το...