Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε 1κ.σ ελαιόλαδο και σοτάρουμε ελαφρά τις ψιλοκομμένες πιπεριές
Βουτυρώνουμε ένα πυρέξ,πασπαλίζουμε με φρυγανιά τριμμένη και βάζουμε μια στρώση φέτες ψωμί του τοστ αφού πρώτα τις αλείψουμε με βούτυρο και απο τις δυο πλευρές
Από πάνω βάζουμε το μισό τριμμένο...