Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και ψιλοκόβουμε το σπανάκι. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι, τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα και το πράσο το ίδιο (αφού το καθαρίσουμε),τα σοτάρουμε και προσθέτουμε το σπανάκι. Σοτάρουμε όλα τα υλικά μαζί καλά, κατεβάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε το...