Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1∆ιαλύετε το ζελέ πορτοκάλι στο ζεστό νερό σε ένα µεγάλο µπολ και αφήνετε το µίγµα στην άκρη να κρυώσει λίγο και να γίνει χλιαρό.Βήμα 2 Στο µεταξύ, χτυπάτε στο µπλέντερ ή το πολυµίξερ τα ροδάκινα µε το µέλι και το εσάνς αµυγδάλου (αν θα βάλετε).Βήμα 3 Αδειάζετε τα αλεσµένα...