Κανταϊφένιες φωλιές με παγωτό καϊμάκι και σάλτσα φράουλας

Κανταϊφένιες φωλιές με παγωτό καϊμάκι και σάλτσα φράουλας

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς. Ανοίγετε το πακέτο κανταΐφι και το απλώνετε με τα χέρια σας. Παίρνετε μια ποσότητα φύλλου, περίπου 60-70γρ. στο χέρι σας, το τραβάτε να γίνει μακρόστενο και στη συνέχεια το κάνετε στρογγυλό σαν σαλιγκαράκι.Ακουμπάτε τη φωλιά σε ένα ταψί...