Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεκινάτε από το κανταΐφι: Ανοίγετε το πακέτο, το αφρατεύετε με τα χέρια σας και με ένα μεγάλο ψαλίδι το κόβετε σε μικρά κομματάκια.Παίρνετε το ταψί φούρνου και το αλείφετε με λίγο βούτυρο γάλακτος. Ρίχνετε μέσα τουλάχιστον το μισό κανταΐφι, πιέζοντάς το με το χέρι σας να κάτσει...