Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ξεκινάμε θρυμματιζοντας τα μισά και λίγα παραπάνω μανιτάρια στο μουλτι (τα υπόλοιπα θα τα κρατήσουμε για το τέλος), μετά ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε μέσα τα θρυμματισμενα μανιτάρια έτσι ώστε να φύγουν τα...