Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Φτιάχνουμε την βάση , θρυμματίζοντας τα μπισκότα και τα φυστίκια Αιγίνης ξεχωριστά στο μπλέντερ. Στην συνέχεια τα τοποθετούμε σε ένα μπολ όλα μαζί. Προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο αλλά όχι καυτό. Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά να ενωθούν και τα τοποθετούμε σαν βάση σε ένα τσέρκι....