CHIMICHURRI SAUCE ΣΑΛΤΣΑ ΤΣΙΜΙΤΣΟΥΡΙ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Chimichurri Sauce (Σάλτσα Τσιμιτσούρι)
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
OliveMagazine
Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί η σάλτσα.Μεταφέρετε σε μπολ και σερβίρετε συνοδεύοντας ψητό κρέας.
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ