Αφήστε τις μπριζόλες ή το κρέας γενικά να φτάσουν σε θερμοκρασία δωματίου πριν το καρύκευμα και το ψήσιμο στη σχάρα.
Ζεσταίνουμε σ' ένα τηγάνι για 2 λεπτά το σουσάμι.
Το χτυπάμε στο μούλτι μαζί με το τσίλι και το χοντρό αλάτι.
Κόβουμε την μπριζόλα σε λωρίδες.
Ανακατεύουμε τη σόγια με το λάδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τη ζάχαρη, το σάκε ή το τσίπουρο και το σκόρδο σ' ένα μπολ.
Μαρινάρουμε την μπριζόλα με το μείγμα και την αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 1/2 ώρα.
Ζεσταίνουμε καλά ένα γουόκ ή ένα τηγάνι και ρίχνουμε το σογιέλαιο και το αλάτι με το σουσάμι, προσθέτουμε τα σπαράγγια και μετά από 2 λεπτά τις μπριζόλες.
Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 4 λεπτά και μοιράζουμε σε μπολ.
Προσθέτουμε στο τηγάνι λίγο λάδι ακόμα και τηγανίζουμε τα αυγά.
Τα βάζουμε πάνω στις μπριζόλες και συμπληρώνουμε basmati που μόλις έχουμε βράσει.
Σερβίρουμε αμέσως με τη συνοδεία αν θέλουμε μιας πικάντικης BBQ sauce.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.