Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Γαρνίρουμε με ρύζι και φέτες πορτοκάλι! Παίρνουμε τις δύο μπριζόλες και τις αλατοπιπερωνουμε. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε με φρέσκο βούτυρο για 10 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσέχουμε να μην καεί το βούτυρο.Αφαιρούμε την πάπια και ρίχνουμε στο τηγάνι τα πορτοκάλια, το ξύσμα, το...