Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Γαρνίρουμε με ρύζι και φέτες πορτοκάλι! Παίρνουμε τις δύο μπριζόλες και τις αλατοπιπερωνουμε. Στη συνέχεια τα τηγανίζουμε με φρέσκο βούτυρο για 10 λεπτά από κάθε πλευρά. Προσέχουμε να μην καεί το βούτυρο.Αφαιρούμε την πάπια και ρίχνουμε στο τηγάνι τα πορτοκάλια, το ξύσμα, το...