Φωλιές μαρέγκας με μους σοκολάτας και αχλάδια ποσέ

Φωλιές μαρέγκας με μους σοκολάτας και αχλάδια ποσέ

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Εκτέλεση για τις μαρέγκες Στο μίξερ με το σύρμα ξεκινάμε να χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το αλάτι ή το ξυνό. Με το που αφρίσουν καλά ξεκινάμε να ρίχνουμε την κρυσταλλική ζάχαρη σε 2 δόσεις και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή και γιαλιστερή μαρέγκα. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη...