Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Εκτέλεση για τις μαρέγκες Στο μίξερ με το σύρμα ξεκινάμε να χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με το αλάτι ή το ξυνό. Με το που αφρίσουν καλά ξεκινάμε να ρίχνουμε την κρυσταλλική ζάχαρη σε 2 δόσεις και χτυπάμε μέχρι να γίνει μια σφιχτή και γιαλιστερή μαρέγκα. Προσθέτουμε την άχνη ζάχαρη...