Κροκέτες με κόκκινη κολοκύθα και φινόκιο με ντιπ γιαουρτιού

Κροκέτες με κόκκινη κολοκύθα και φινόκιο με ντιπ γιαουρτιού

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βάζετε την ξυσμένη ψίχα της κολοκύθας σε σουρωτήρι, την αλατίζετε και μετά από 10 λεπτά τη στύβετε με τα χέρια να φύγουν τα υγρά της. Την αναμιγνύετε σε ένα μπολ με τη βρασμένη και ξυσμένη πατάτα και το κρεμμύδι, το φινόκιο, το μάραθο, τη φέτα, την κεφαλογραβιέρα, τα αβγά, μισό...