Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Εκτέλεση για την ομελέτα Βάζουμε το αλεύρι σε ένα μπολ. Σπάμε μέσα τα αυγά ένα ένα τη φορά χτυπώντας τα κιόλας καλά με το σύρμα όσο τα ρίχνουμε. Ρίχνουμε μέσα το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα με το σύρμα μέχρι να πάρουμε ένα λείο μείγμα. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τα μυρωδικά,...