Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Βάζουμε τα μπισκότα στο ψυγείο να παγώσουν για 30-40 λεπτά . Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνισε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ηλιέλαιο ώστε να έχει 2 εκ. βάθος. Ταυτόχρονα σε ένα μεγάλο μπολανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός το αλεύρι, τη ζάχαρη, το γάλα, τη μαγειρική σόδα...