Τηγανητά μπισκότα σε ξυλάκι

Τηγανητά μπισκότα σε ξυλάκι

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Βάζουμε τα μπισκότα στο ψυγείο να παγώσουν για 30-40 λεπτά . Τοποθετούμε ένα βαθύ τηγάνισε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ηλιέλαιο ώστε να έχει 2 εκ. βάθος. Ταυτόχρονα σε ένα μεγάλο μπολανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός το αλεύρι, τη ζάχαρη, το γάλα, τη μαγειρική σόδα...