Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίστε τα λαχανικά και κόψτε τα σε μικρότερα ακανόνιστα κομμάτια. Βάλτε τα στην κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό, ρίξτε το κύμινο, αλατίστε και βράστε τα για 30'.Μετά πολτοποιήστε τα με τη ράβδο μπλέντερ.Κόψτε τις φέτες του ψωμιού σε μικρούς κύβους, βάλτε τους σε ένα μπολ, ραντίστε...