Καλαμάρι με σάλτσα τομάτας και ελιές σερβιρισμένο με φάβα

Καλαμάρι με σάλτσα τομάτας και ελιές σερβιρισμένο με φάβα

Από την ιστοσελίδα
https://www.alexandrospapandreou.gr/gr/
Συγγραφέας
Αλέξανδρος Παρανδρέου
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα καλαμάρια σε ένα 4-5 κομμάτια.Τοποθετείτε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτετε το ελαιόλαδο.Σοτάρετε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με τις πιπεριές Φλωρίνης για 1-2 λεπτά και προσθέτετε τα καλαμάρια...