Για να φτιάξετε γκανάζ, ρίχνετε σε ένα μπολάκι κουβερτούρα σε κομμάτια και χλιαρό γάλα ή κρέμα γάλακτος. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η γκανάζ να αποκτήσει λεία, ομοιόμορφη και γυαλιστερή δομή.
Βάλτε το ζαχαρούχο γάλα στην κατσαρόλα και αφήστε το να ζεσταθεί.Προσθέστε την κουβερτούρα και το λικέρ και ανακατέψτε για να ενωθούν τα υλικά. Ρίξτε στο μείγμα τα μπισκότα και τα καρύδια.Ανακατέψτε και αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψί ή πυρίμαχο σκεύος με διαστάσεις 30x40 εκ....