Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε την κουτάλια από το λάδι καρύδας και σωτάρουμε τις γαρίδες μαζί με το σκόρδο. Ρίχνουμε και λίγο κουρκουμά από πάνω.Σε ένα βαθύ πιάτο ετοιμάζουμε την σαλάτα μας, πρώτα πλένουμε την πράσινη σαλάτα και τα ντοματάκια, μετά κόβουμε το αγγουράκι και τα βάζουμε...